Gepost op

Vrolijk Pasen

Naast de kwekerij is een  prachtige tulpen akker. De tulpen zijn net eergisteren voorzichtig open gegaan. Een mooi gezicht en mooi plaatje om iedereen een vrolijk pasen te wensen.

2 gedachten over “Vrolijk Pasen

  1. wij hebben een hele mooie pasen gehad. we zijn met de familie wezen brunchen daar hebben heerlijk genoten van al het lekkers. en natuurlijk hebben we met elkaar de wormen besproken die we gebruiken uit Frank zijn kwekerij, onlangs ook wormenmest gehad, dit hebben we over de tuin gestrooid. dit is nu goed zichtbaar, het voordeel is als je wormenmest strooid mag je ook de zelfde dag kalk strooien. kalk en kunstmest gaat niet samen, hier moet 6 weken tussen zitten. op deze manier heb je alles mooi op een dag afgewerkt. met 2 maand nogmaals de zelfde procedure lekker handig en goed voor de bodem.

    1. Bedankt voor je reactie en tip Harrie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *